SNB & Freeskiing contest Štíty.

SNB & Freeskiing contest Štíty.

Tak že vraj bude contestík v Štítoch sme sa dopočuli na Slovensku a tak sa pomalinky začali zbierať ľudia čo by si tam išli zaskákať a troška sa odreagovať. Po určitom blúdení v zostave murgi , marcel a ja ( Brano Zboja ) sa nás na ceste, stratených v mape a v rozľahlých trávnatých pahorkoch Českej republiky, ujala posádka s Maťom Horákom v aute a došikovali nás až na miesto určenia…..
Po úvodných perepetiách a vybavovačkách vo "WW" parku sme sa dostali na skok a začali skákať… ale aby som upresnil, murgi bol večer predtým na svadbe a tak si musel ešte predtým cestou troska pregrckať :-) ale na skoku už bol urcite triezvy :-) "horac" došiel že ešte nespal, a mne niekto vložil dve flaše tequily do nákupného vozíka v tescu…… čize skoky tak aj vyzerali…… vilo a juraj bernat došli až po rozoskákavaní ale čo sa týka odídených skokov boli sme pred kwalifi na tom asi rovnako….

Kwalifi sa išla z malého alebo veľkého freestylového skoku na šírku bazéna… jazdili sa kategórie junior, ženy, muži…. Za spomenutie patri maťou horácou hexan flip, čo by malo byt sw rodeo 5 to cork 5 !!!!!, všetka čest, murgiho rodeo 5, stevikove bio 9, lil vajda s okto do trojky a možno môj unnatural cork 7. Išlo sa formou 4 skoky pričom sa rátali dva najlepšie skoky….

Do finále postupovalo 8 mužov , 4 ženy a 4 juniory….. myslím…. Bolo to dávno….. Finále sa už nieslo v znamení "kubíčka"….. rukki……. :-)
Z dievčat to najviac zadiktovala Marta Konopkova, ktorá si dávala superman frontflip na kubíčkovi za nose a ako druhá sa umiestnila Isabela Kyselová so štýlovým misty 7 a tretia bola Nikola Sudová.
V junioroch dominoval Benedikt Vinkler, nasledovaný Danečkem Koudelkou a Jakubem Steklým.
V mužoch to vyzeralo na slovenské prvé miesto v zastúpení Braňa Zboju, ktorý tam vyslal - double backflip truck driver, rodeo 5 truck driver... druhe miesto si vyskákal Martin Horák zo sw cork 7 z rukki. Na tretom mieste Lukáš Vaculík z cork 7 a 3 so screamon seamoms. Za zmienku stojí aj Štivák, ktorý myslím ako jediny jazdil 9 pekla z rukki bez neoprénu.... Tak takto v celku úspešne dopadol náš trip k susedom. PEACE bratia češi.....

Žiadne komentáre: